Kvalitetsvine og bobler

Når der skal være et strejf af elegance, er vin og bobler det perfekte valg. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsvine og mousserende drikke, der tilfører en festlig stemning og forkæler dine gæster. Udforsk vores udvalg nedenfor.

Filtrer efter type
  • Beholder
  • Fadkobling
  • Økologisk
  • Sæsonvare
  • Volume
  • Alkohol procent
  • Antal
  • Brands
  • Pris

Levering af vin og bobler

Skal du holde fest, reception eller måske et helt andet event? Hos Depot Aalborg tilbyder vi levering af vin og bobler i hele Aalborg og omegn til alle festlige lejligheder.

Vi har altid meget forskelligt på lager, så der er rig mulighed for at finde de bedste og mest velsmagende vine og champagner.

Vi tilbyder lynhurtig levering af vin og bobler lige til døren - eller hvor du skal bruge det. Vi kan endda levere direkte til jeres lager og sørge for de nye vine og champagner kommer bagerst på hylderne.

Depot Aalborg er konkurrencedygtig på prisen - få et gratis og uforpligtende tilbud på levering til din fest i dag.

Er du i tvivl? Lad os hjælpe dig med at bestille vin og champagne. Vi har god erfaring med, hvor meget vin eller bobler du skal bestille for at være på den sikre side - der skal jo helst ikke mangle noget til din fest. Husk at vi gerne tager overskydende flasker retur, så du ikke skal stå tilbage med en masse ubrudte flasker.


Vinens historie

Vin er en af de ældste drikke i historien og har været fortæret af forskellige årsager gennem tiden. Især er vin blevet brugt som drikke ved ritualer, religiøse formål eller bare for nydelsens skyld.

Vinfremstilling har eksisteret i tusindvis af år. Egyptiske plader fra 2500 f.Kr. henviser til bruges af druer til vinfremstilling. I det Gamle Testamente er der også hyppige referencer til vin.

I sin grundlæggende form er fremstilling af vin en naturlig proces, der kræver meget lidt menneskelige arbejde. Naturen giver os faktisk alt, hvad der er nødvendigt for at lave en god vin.

Vin er en alkoholdig drik fremstillet af druesaft. Under gæringen fordøjes gærene sukkerarter, der findes i frugtsaft, der producerer alkohol og kuldioxid gas i processen.

Selvom druer er den mest almindelige frugt, der bruges til at lave vin, så fremstilles vin også af fermenteret saft af pærer, æbler, bær og endda blomster.

Vin indeholder naturligt cirka 85 til 89 procent vand, 10 til 14 procent alkohol, mindre en 1 procent frugtsyrer og hundredvis af aroma- og smagsstoffer i meget små mængder.